keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kotona ollaan!

Pariisi oli ihana, mut oli myös ihana tulla kotiin. Aamulla heräsin ja olin tosi onnellinen et olin omassa sängyssä, oon niin kotirotta vaikka mä rakastankin matkustelua yli kaiken.


Ekana iltana sato, ja me päätettiin käydä katsastamassa Louvre. Olin saanu kaverilta vinkin että sinne pääsee perjantai-iltasin alle 26-vuotiaat EU-kansalaiset ilmaseks sisään, eikä äitikää ollu käyny siellä 60-luvun jälkeen. Ei ollu edes kova tungos, Mona Lisan edessä oli vaan about 60 ihmistä,
normaalisti ei oltais varmaan nähty koko taulua... Ja saatiin hyvää ruokaa illalla, namnam.
Lauantaina hypättiin TURISTIBUSSIIN. Tiiän että se kuulostaa kauheelta, mutta oli oikeesti tosi näppärä, sellanen hop on, hop off -bussi, jolla oli varmaan sata pysäkkiä ympäri Pariisia.
Yöllä nukuttiin makeasti siihen asti että n. puol viis aamulla hotellin sisäpiha kaiku kun joku suomalainen (!) pari oli jättänyt ikkunan auki... Jouduttiin kuuntelemaan niitten naimista, riitelemistä, naimista, riitelemistä ja vielä varmaan naimista yli puoltoista tuntia.:D Nyt se naurattaa mut siin tilanteessa meinas kyl tulla ennemminki itku ku väsytti niin kauheesti mut sen pariskunnan riehunta vaa jatku.
Sunnuntaina käytiin muutamalla kirpparilla ja Montmartrella, joka oli kyl aika kamalaa. Koko mäki oli yks kuhiseva muurahaispesä täynnä (amerikkalaisia) turisteja... Illalla mentiin aikasin nukkumaan koska pelättiin et se edellisöinen lemmenpari jatkais samaan malliin. Onneks saatiin kuitenki nukkua ku pienet possut aamuun asti.:)
Maanantaina pääsin vihdoin shoppailemaa kunnolla, vietettiin kaupoissa oikeesti noin 8 tuntia. (Otettiin aikaa!) En onneks riehaantunu samalla lailla ku Barcelonassa hiihtolomalla, vaan tein hillittyjä ja harkittuja ostoksia. Salee.
Tiistaina ajeltiin vielä jokilaivalla ennen ku lähettiin kohti lentokenttää.










HERRAN JESTAS. Paras meinas unohtua! Pariisilaiset miehet... Oioioi... Taas tuli hyvä muistutus siitä että se et mul ei oo vientiä Suomessa ei johdu musta, vaan suomalaisista (=helsinkiläisistä) miehistä.:DD Suomalaiset tytöt kuvittelee, että koska ne on itsenäisiä, niitten tulee myös tehdä kaikki itse. EI NÄIN. Ei kaikkea tarjottimella helsinkiläisille pojille, mulla on oikeus tulla isketyksi, eikä aina olla iskijänä.>:(
Mutta voi että. Olipas Pariisissa kivaa.:) Ja sekin on kivaa että huomenna oon jo matkalla kaverin mökille juhannuksen viettoon! JEE!

1 kommentti:

  1. Ahh vihdoin uusi teksti!

    Kiva että Pariisissa oli kivaa. Jotenkin näiden muutaman tekstin perusteella Pariisi sopii sinunlaiselle ihmiselle! :)

    Mutta eilen juuri kaverin kanssa puhuttiin suomalaisista miehistä. Mikä niissä on vikana? Miksi puhuminen ja pussaaminen (tai ylipäänsä mikään muu kun autojen kanssa räpläily ja kaljan juonti) on niiiiiiiiiiin vaikeeta?!

    terkuin,
    uskollinen lukija!

    VastaaPoista