tiistai 14. kesäkuuta 2011

Menipä myöhään, or, bumpy ride öisessä Helsingissä + Heitän teille haasteen!

Parasta kesälomassa on se että arkenakin voi riekkua ties kuinka myöhään, mutta senhän te kaikki tiedättekin. Tulin viime yönä kotiin vasta kahdelta (!) enkä tosissaan jaksanut lähteä aamulla salille kun olin niin väsynyt... Jaa missäkö olin ollut? Tättärärää, jännitys tiivistyy... Minä ja S olimme amistelemassa aprox 5 tuntia eilen illalla ja yöllä. Kyllä, olemme molemmat ylioppilaita, S:llä on jopa korkeakoulupaikka ensi vuodeksi, eikä meillä kummallakaan ole viiksiä.
S haki mut kotoa illalla ja loppu taisikin jo tulla selväksi. Kyllä me pysähdyttiin muutama kerta (Teollisuuskadun mäkki, Cafe Carusel, Pikkukosken uimaranta, Herttoniemenrannan venesatama, Mustikkamaan iso parkkis) mutta muuten se oli tyylipuhtainta amistelua alusta loppuun.
Mistä me puhuttiin? No aluksi tietty meidän molempien eroista, mutta loppujen lopuksi puhe kääntyi siihen parhaaseen keinoon päästä yli edellisestä: jonkun toisen alle pääsemiseen. Molemmille ensimmäinen ilta sinkkuna helsinkiläisklubilla oli osoittautunut pieneksi pettymykseksi (kts. ensimmäinen postaus tässä blogissa) mutta me vaadimme muutosta! Jotkut käytännön asiat (mistä löytyy mies jota kiinnostaa epätoivoinen nainen, tai vaikka vaan se että MITEN SITÄ KUMIA KÄYTETTIINKÄÄN, kun on ollut pelkällä pilleriehkäisyllä kun oli vielä suhteessa) aiheuttivat meissä hieman epäuskoa onnistumiseemme, mutta kyllä tästä vielä noustaan.

Minä ja mun kaverit tehdään listoja. Kaikesta. Joka kesän alussa tehdään siis myös kesälista jos toinenkin. Ei todellakaan ole vaikeeta arvata mitä kesälistassa on joka vuosi: otetaan aurinkoa, syödään jäätelöä, mennään mökille ja lintsille jne jne jne. Tämän vuoden kesälistassa on kuitenkin jotain uutta: yhden ranskalaisen viivan perässä lukee "rakastellaan missä vaan". Kyseessä ei ole kilpailu, toisin kuin pari kesää sitten, kun järjestimme koko kesän kestävän kilpailun siitä, kuka pissaa kummallisimmassa/noloimmassa paikassa. (Voin paljastaa sen verran, että en voittanut vaikka kävin mm Herttoniemen mäkihyppytornin huipulla.) Tämän kesän kesälista-special on enneminkin haaste, ja sijoitettavissa kategoriaan pelit ja leikit.
Neljän ruusun ihan kamalan huonon biisin inspiroimina haluamme ottaa selvää kuka keksii omaperäisimmän paikan, jossa harrastaa seksiä. Mukaan lasketaan vain tänä kesänä tapahtuneet hurjastelut, joten mä en esimerkiksi voi leveillä pari kesää sitten erään heilan parvekkeella tapahtuneista jutuista. (Sainpas kuitenkin sen mainittua, hah!)

Olette kaikki mitä lämpimimmin tervetulleita vastaanottamaan haasteemme. Täällä on tietty vaikeaa todistaa että olette todella tehneet mitään mitä väitätte tehneenne, mutta kyseessähän ei olekaan kilpailu. Jakakaamme vinkkeja jännittävistä paikoista toisillemme! Olkoon voima kanssanne.

"Sex on the beach vaikutti hyvältä idealta kunnes huomasin että meitä tuijotetaan"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti